The real estate agency
Back to overview
Acceptance: Date
  • 131 people recently viewed this residence
  • 118 people recently shared this residence

€ 860.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 5 Bedroom(s)
  • 363 m2
  • year of construction 1900

Specifications

Object nr.
00978
Bedroom(s)
5
Rooms
7
Bathrooms
2
Floors
2
Energy label
C

Facilities

  • facilities.sauna
  • Parking

About this house

Unieke kans met veel mogelijkheden!
Gesitueerd aan de waterdoorgang de Schie staat deze karakteristieke vrijstaande villa van ca. 363m² woonoppervlakte op een royaal perceel van ca. 827m². De woning is voorzien van parkeervoorzieningen voor meerdere auto's, omringd door veel groen en is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen.

Bij de woning behoort tevens een bijgebouw welke is voorzien van alle gemakken waaronder een nieuwe keuken en badkamer.Begane grond
Entree; Hal met toegang tot de trap naar de bovengelegen verdiepingen en alle vertrekken op de begane grond. Ruime eetkamer aan de voorzijde. Ruime woonkamer tevens aan de voorzijde met uitzicht op de riante achtertuin. Karakteristieke keuken aan de achterzijde in U-opstelling voorzien van divers apparatuur. Volledig betegelde en ruime badkamer voor zien van een apart toilet, bad (jacuzzi), douche, wastafel en design radiator. De gehele verdieping is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en balkenplafonds. Aan het einde van de gang bevindt zich een ruime serre met doorgang naar de tuin.

Tuin
Een riante en zonnige achtertuin welke zitgelegenheid biedt middels een houten paviljoen en toegang biedt tot het bijgebouw.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot alle slaapkamers en de volledig betegelde tweede badkamer met een douche, apart toilet en wastafel. Vier ruime slaapkamers welke zijn voorzien van dakramen.

Tweede verdieping
Deze is te bereiken via de kastenkamer alwaar zich een cv-ketel bevindt.

Bijgebouw
Middels de voor- en achtertuin is het ruime bijgebouw te betreden. Het gebouw is voorzien van diverse en nieuwe voorzieningen waaronder een nieuwe keuken incl. apparatuur en een badkamer. Momenteel is het bijgebouw in gebruik als woonruimte. Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte woning ca. 363m²;
- Inhoud woning 804m³;
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel;
- Energielabel C;
- Zonnepanelen;
- Ruim bijgebouw welke is voorzien van diverse voorzieningen;
- Parkleerplaats op eigen terrein;
- Riante en uitstekend onderhouden achtertuin;
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest- en ouderdomsclausule in de koopakte worden opgenomen;
- Oplevering in overleg; per december 2024

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.


Map

  • 131 people recently viewed this residence
  • 118 people recently shared this residence

€ 860.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched