The real estate agency
Back to overview
Acceptance: Direct
  • 114 people recently viewed this residence
  • 103 people recently shared this residence

€ 750.000,00 Apply now Download brochure
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 99 m2
  • year of construction 2022

Specifications

Object nr.
00977
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
1
Energy label
A++

Facilities

  • Lift
  • Garage
  • Storage room
  • Parking

About this house

Een HIGH-END 3 kamer appartement van ca. 99 m², gelegen op de 35e etage van de CoolTower met balkon, biedt parkeergelegenheid in de inpandige parkeergarage en een geweldig uitzicht op de Skyline van Rotterdam, het centrum van Rotterdam en omstreken!

Op loopafstand van verschillende gezellige cafe's, restaurants, leuke winkels, diverse voorzieningen, uitgaansgebieden en het openbaar vervoer aan de Witte de Withstraat, Schiedamsedijk en het Vasteland.

The CoolTower is ontwikkeld door U-Vastgoed, ontworpen door V8 Architects en onder Woningborggarantie gebouwd door Ballast Nedam. Naast de prachtige appartementen en penthouses, biedt het gebouw tevens een enorme daktuin (ONDER CONSTRUCTIE) exclusief voor haar bewoners.Begane grond:
Luxe centrale entree met brievenbussen, videofooninstallatie, liften en trappenhuis.

35e Verdieping:
Entree appartement; ruime hal met garderobe, meterkast en luxe toilet. Ruime en lichte woonkamer welke is voorzien van grote raampartijen en een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. Luxe open keuken uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiging, combi oven, koel-vriescombinatie, vaatwasmachine en Quooker kraan. Luxe volledig betegelede badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel met spiegel en design radiator. Twee ruime slaapkamers welke toegang bieden tot het zonnige en ruime balkon.


*Zie de bijgevoegde plattegronden voor de gedetailleerde maatvoering en indeling.

*Enthousiast geworden en de woning met eigen ogen bewonderen? Neem dan snel contact met ons op. We geven graag de mogelijkheden door! - Woonoppervlakte ca. 99m²
- Weergaloos uitzicht op de Skyline van Rotterdam!
- Ruim balkon
- HIGH-END gerenoveerd
- Actieve VVE, bijdrage € 316,80 per maand
- Eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarage met laadpaal. VERPLICHTE AFNAME; €40.000 k.k.
- Volle eigendom
- Gemeenschappelijke fietsenberging in kelder
- Wonen in één van de hoogste woontorens van Rotterdam
- Optimale bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer
- Gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
- Energielabel A ++
- Oplevering in overleg;
- Inclusief inboedel; meerprijs

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.


Map

  • 114 people recently viewed this residence
  • 103 people recently shared this residence

€ 750.000,00 Apply now Download brochure
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched