The real estate agency
Back to overview
Acceptance: In consultation
  • 187 people recently viewed this residence
  • 169 people recently shared this residence

€ 375.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 66 m2
  • year of construction 1952

Specifications

Object nr.
00976
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
1
Energy label
C

Facilities

  • Storage room
  • Parking

About this house

Een goed onderhouden 3-kamer HOEK appartement midden in het centrum, met een prachtig vrij uitzicht op de vele hoogbouw van het bruisende centrum, de museumhaven en Erasmusbrug!

Het appartement bevindt zich in hartje Centrum: de Schiedamsedijk biedt een kade langs het water van de Leuvehaven en vormt de verbinding tussen Coolsingel en de Erasmusbrug. Om de hoek bevinden zich o.a. de Witte de Withstraat en de Blaak waar culturele activiteiten, leuke horeca en lokale specialiteitenzaken volop aanwezig zijn. Ook de voorzieningen van het historische Scheepvaartkwartier en het Wijnhavengebied bevinden zich op loopstand alsmede Het Park en Museumpark. Instappunten voor het Openbaar Vervoer bevinden zich in dezelfde straat (tram, metro en bus) en zelfs de watertaxi stopt hier voor de deur.

De woning is momenteel verhuurd. Graag het verzoek om contact op te nemen met de makelaar.
Begane grond:
Afgesloten entree met bellenplateau, brievenbussen en toegang tot de bergingen in de onderbouw. Het appartement op de 2e verdieping is te bereiken via de liftinstallatie of het trappenhuis.

2e verdieping:
Entree, L-vorm hal met meterkast en toilet met fonteintje.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een wandcloset.

De keuken is voorzien van een keukenblok met opbergruimte, spoelbak, oven met elektrische kookplaat, aansluiting wasmachine.

De hoofdslaapkamer (ca. 4.60m x 3.30m) bevindt zich aan de achterzijde.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een keurige laminaatvloer en fraai uitzicht op de stad, de haven en Erasmusbrug! Tevens is er de toegang tot het balkon. Doordat het appartement op de hoek is gelegen heeft het een prettige lichtinval.

De 2e slaapkamer (ca. 3.10m x 2.10m), momenteel in gebruik als werkkamer, is gelegen naast de woonkamer en beschikt over een laminaatvloer en eveneens toegang tot het balkon.


*Zie de bijgevoegde plattegronden voor de gedetailleerde maatvoering en indeling.

*Enthousiast geworden en dit appartement met eigen ogen bewonderen? Neem dan snel contact met ons op. We geven graag de mogelijkheden door!
- Gelegen op eigen grond;
- De VvE is actief en bedraagt ca. € 212 per maand;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Woonoppervlakte ca. 66m²;
- Inhoud ca. 234 m³;
- Energielabel C;
- Berging in onderbouw;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.


Map

  • 187 people recently viewed this residence
  • 169 people recently shared this residence

€ 375.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched