The real estate agency
Back to overview
Acceptance: Direct
  • 113 people recently viewed this residence
  • 103 people recently shared this residence

€ 550.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 81 m2
  • year of construction 1938

Specifications

Object nr.
00980
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
1
Energy label
D

Facilities

  • Storage room
  • Parking

About this house

Welkom bij Boreelstraat 11A, een prachtige benedenwoning in het hart van de gewilde wijk Blijdorp in Rotterdam. Deze sfeervolle woning biedt een perfecte mix van karakter, comfort en ruimte, ideaal voor iedereen die wil genieten van het stadsleven met een vleugje rust. De nabijheid van het Vroesenpark, winkels, scholen en uitstekende openbaar vervoersverbindingen maken dit een ideale plek om te wonen.Bij binnenkomst in deze charmante benedenwoning word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen, die zorgen voor een aangename lichtinval en een vrij uitzicht op de rustige straat. De woonkamer is stijlvol afgewerkt met een houten vloer en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek.

De moderne open keuken is volledig uitgerust met strakke, witte kasten en inbouwapparatuur, perfect voor iedereen die van koken houdt. De keuken geeft toegang tot de ruime achtertuin, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. De achtertuin is deels bestraat en biedt veel privacy dankzij het omliggende groen.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde biedt directe toegang tot de tuin en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en extra kastruimte. De tweede slaapkamer aan de voorzijde, met zijn unieke schuine wand, is perfect als kinder- of werkkamer.
De badkamer is praktisch ingedeeld met een ligbad, een moderne wastafel en toilet, afgewerkt in warme aardetinten. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen moment na een drukke dag.

Een extra voordeel van deze woning is de ruime kelder, die bereikbaar is vanuit de woonkamer. Deze kelder biedt voldoende opslagruimte of kan dienen als hobbyruimte of extra slaapkamer.

Tot slot beschikt de woning over zowel een voor- als achtertuin, waarbij de voortuin ideaal is om 's ochtends van de zon te genieten, terwijl de achtertuin perfect is voor gezellige avonden buiten.

Kortom, Boreelstraat 11A biedt een unieke kans om te wonen in een sfeervolle, goed onderhouden woning met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Plan snel een bezichtiging en
ervaar zelf de charme van deze woning!
- Woonoppervlakte ca. 81m²
- Gelegen aan een rustige groene straat in de wijk Blijdorp in Rotterdam
- Ruime en zonnige tuin
- Actieve VVE, bijdrage €159,15 per maand
- Volle eigendom
- Optimale bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer
- Energielabel D
- Oplevering in overleg
- Mogelijkheid tot overname inboedel tegen een n.o.t.k. meerprijs

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.


Map

  • 113 people recently viewed this residence
  • 103 people recently shared this residence

€ 550.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched