Back to overview
Acceptance: In concert
  • 10 people recently viewed this residence
  • 10 people recently shared this residence

€ 229.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • m2
  • year of construction 2003

Specifications

Object nr.
00816
Bedroom(s)
2
Rooms
2
Bathrooms
1
Floors
3
Energy label
A

Facilities

  • Storage room
  • Parking

About this house

Een eengezinswoning met berging, voorzien van een sfeervolle vide, met eigen parkeerplaats gelegen in de wijk Vreewijk. In 1 woord; Compleet!

De 3 kamer woning van ca. 87 m2 heeft o.a. een fijne indeling en wordt optimaal voorzien van daglicht middels de sfeervolle vide. De woning maakt deel uit van het complex genaamd ‘’De Valkenier’’ welke is opgeleverd in 2002. Daarnaast behoren een ruime externe berging en een parkeerplaats tot de woning.

De wijk Vreewijk, welke in 1900 als dorp is opgezet, wordt gekenmerkt door veel groen. Het stratenplan ,welke is ontwikkeld door de bekende architecten Berlage en Granpré Molière, is gebaseerd op het oorspronkelijke sloten- en greppelpatroon van de voormalige polder. Daarnaast zijn de woningen ontworpen door de architecten Granpré Molière, J.H. de Roos en W.F. Overeijnder. Bij de bouw van het fraai gelegen hofje is geprobeerd het oorspronkelijke karakter van de wijk zoveel mogelijk in stand te houden.

De woning is optimaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen waaronder winkels, gezondheidscentra, (basis)scholen en openbaarvervoer. Ten slotte bevinden uitvalswegen richting het centrum van Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zich op ca. 5 min. rijafstand. Entree; hal met meterkast en volledig betegelde toiletruimte met staand closet en fontein. Middels de hal is de woonkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning, te betreden. De ruime woonkamer wordt optimaal belicht middels de grote raampartijen aan de voorzijde. De eyecatcher van de woonkamer is de vide; De dakramen voorzien de achterzijde van de woonkamer van optimaal daglicht gedurende de dag waardoor de gehele woonkamer wordt voorzien van natuurlijk licht.

De half open keuken in is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuiging, oven en voldoende opbergruimte. Daarnaast bevindt zich aansluitend aan de keuken zich een ruime opbergkast welke is voorzien van een stellage. In de opbergkast bevindt zich de goed onderhouden C.V.-ketel (2015). De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1e ETAGE

Middels de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een staand closet en fontein.

Slaapkamer I is ruim opgezet en wordt voldoende belicht middels de grote VELUX dakramen. In de slaapkamer bevindt zich de vide welke uitzicht biedt op de begane grond.

Slaapkamer II bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op het fraai aangelegde hofje.

De volledig betegelde badkamer in witte kleurstellingen is voorzien van een douchcabine, ligbad en wastafel spiegel. De badkamer is voorzien van VELUX dakramen. Tevens bevinden de wasmachine- en drogeraansluitingen zich in de badkamer.

Via de opgeborgen vlizo trap in de hal is de vliering, welke voldoende opbergruimte biedt, te betreden.
Bijzonderheden:

- Gelegen op erfpachtgrond; afgekocht tot 29-04-2042.
- Gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- Ruime externe berging
- Eigen parkleerplaats op afgesloten terrein
- Bouwjaar C.V.-ketel 2015.
- VvE bedraagt ca. € 95,01per maand.
- oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Map

  • 10 people recently viewed this residence
  • 10 people recently shared this residence

€ 229.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched