Back to overview
Acceptance: In concert
  • 7 people recently viewed this residence
  • 6 people recently shared this residence

€ 475.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 102 m2
  • year of construction 1894

Specifications

Object nr.
00818
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
3
Energy label
D

Facilities

  • Parking

About this house

Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke en ruime woning in de Jensiusstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en is gebouwd in 1894. Uniek wonen in Rotterdam, dat kan goed in deze buurt. Jensiusstraat 21-AB is gelegen in de buurt Oude Noorden. Dit is een kindvriendelijke buurt met veel gezinnen. De buurt heeft veel jonge inwoners. Verder is het een rustige buurt. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.Begane grond
Entree te betreden middels de garage deur of de voordeur. Vanuit de entree is het mogelijk via de ruime autogarage, voorzien van toilet en trapkast, door te lopen naar de aanbouw aan de achterzijde voorzien van 7 dakramen, In de uitbouw is ook een kantoor gerealiseerd voorzien van keuken met fonteintje en elektrische 2-pits kookplaat.
Aan de rechterzijde van de van de uitbouw is de tuin (1.55 x 4.45m) te vinden.

Eerste verdieping
Middels de overloop treft u aan de linkerzijde twee kasten, in de eerste kast is de wasmachine aansluiting te vinden, de tweede kast is de meterkast.
Naast de meterkast is de badkamer volledig betegeld, voorzien van douche, kraantje, designradiator en toilet.
De keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van een dubbele spoelvoorziening en een 4-pits gaskookplaat en toegang tot het balkon (1.23 x 2.88m).
De eethoek aan de keuken is voorzien van genoeg elektrapunten en een radiator aan de achterzijde. Middels de eetkamer betreedt u de woonkamer met aparte zithoek. De eethoek en de woonkamer zijn voorzien van spachtelputz wandafwerking, traditionele eyecatchers in het glas in lood.

Tweede verdieping
Doormiddel van de gestoffeerde trap komt u op overloop van de tweede verdieping, tegenover de overloop is de derde keuken van de woning te aanschouwen.
De derde keuken op de tweede verdieping is voorzien van een kraantje, twee lossen koel-vriescombinaties en een 4-pits kookplaat gas.
De eerste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een moderne radiator en kuststof openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een moderne radiator, kraantje en een dakkapel.- Bouwjaar 1894;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbele beglazing;
- De gehele woning is voorzien van radiatoren;
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Warm water en verwarming middels CV-ketel uit het bouwjaar 2011;
- Betaald parkeren;
- Achtertuin gelegen op het zuiden;
- De woning beschikt over twee balkons gelegen op het noord oosten;
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Map

  • 7 people recently viewed this residence
  • 6 people recently shared this residence

€ 475.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched