The real estate agency
Back to overview
Acceptance: In concert
  • 11 people recently viewed this residence
  • 10 people recently shared this residence

€ 359.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 75 m2
  • year of construction 1981

Specifications

Object nr.
00957
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
1
Energy label
C

Facilities

  • Storage room
  • Parking

About this house

Wat een geweldige locatie!
Aan de Scheepmakerskade in hartje centrum gelegen een 3-kamer benedenwoning (ca. 75m²) voorzien van een terras, aan de voorzijde (Zuid) met fraai uitzicht, 2 slaapkamers en een woonkamer met woon-/eetkeuken.

Het appartement is aan een autovrije en rustige straat gelegen. De Vereniging van Eigenaren zijn zeer actief. Op Erfpachtgrond gesitueerd. Definitief energielabel C.

Openbaar vervoer: op loopafstand van tram, trein, metro en bus (Station aan de Blaak), op fietsafstand van Centraal station. Om de hoek van diverse iconische gebouwen zoals de Markthal, Kubuswoningen en de Blaak. Daarnaast centraal gelegen tussen de gezellige Witte de Withstraat, de Meent en de Oude Haven.
Verder in het hart van alle overige denkbare grootstedelijke voorzieningen zoals winkels, restaurants, musea, uitgaansgelegenheden, scholen (Hogeschool, Willem de Kooning Academie, Erasmus Universiteit), openbaar vervoer, sportvoorzieningen en de Maasboulevard.EERSTE WOONLAAG:
Entree via het loopdek op de eerste etage. Afgesloten centrale hal, brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, liftinstallatie.
Eigen berging (ca. 6m²).

Entree/hal van het appartement.
Diepe vaste kast / inpandige berging.

Vanuit de hal is de lichte woonkamer bereikbaar welke is voorzien van een laminaatvloer en houten kozijnen met dubbele beglazing. En het feit dat de woonkamer in open verbinding staat met de keuken dragen bij aan een ruimtelijke gevoel.

De woon-/eetkeuken beschikt over een erker en de volgende apparatuur: inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, 1.5 spoelbak, koel-/vriescombinatie.

Vanuit de woonkamer is het terras gesitueerd op het zuiden bereikbaar. Een hele fijne plek om door te brengen! Het terras is gelegen aan een autovrije straat en een brede stoep met uitzicht op groen en De Maas.

Slaapkamer I is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer, houten kozijnen met dubbel glas en uitzicht op de Rederijhaven.

Slaapkamer II (hoofdslaapkamer) is eveneens gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer, houten kozijnen met dubbel glas en uitzicht op de Rederijhaven.

Via de tussenhal is de badkamer en het separate toilet bereikbaar.
De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

*Zie de bijgevoegde plattegronden voor de gedetailleerde maatvoering.

*Enthousiast geworden en de woning met eigen ogen bewonderen? Neem dan snel contact met ons op. We geven graag de mogelijkheden door!
- rustig gelegen in het centrum;
- gelegen op erfpachtgrond, het recht duurt tot 31-12-2053. De canon bedraagt ca. € 94,-/maand;
- bijdrage aan de actieve VvE: €162,73 per maand (exclusief voorschot stookkosten á €154,19 per maand);
- bouwjaar: 1981;
- gebruiksoppervlak wonen: ca. 75m2;
- gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5m2;
- externe bergruimte: ca. 6m2:
- inhoud: ca. 236 m3;
- verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening;
- voorzien van isolerende beglazing;
- energielabel C;
- oplevering in overleg;

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.


Map

  • 11 people recently viewed this residence
  • 10 people recently shared this residence

€ 359.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched