Back to overview

Bergse Rechter Rottekade 104

Acceptance: In concert
  • 16 people recently viewed this residence
  • 14 people recently shared this residence

€ 239.500,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 2 Bedroom(s)
  • 65 m2
  • year of construction 1989

Specifications

Object nr.
00808
Bedroom(s)
2
Rooms
3
Floors
1
Energy label
C

Facilities

  • Storage room
  • Parking

About this house

Prachtig wonen in Hillegersberg? Dit appartement koop je vooral voor de plek en het geroemde uitzicht.
Het complex staat op de hoek van de Philips Willemstraat en de Bergse Rechter Rottekade, vlakbij de oprit van de Philips Willembrug; een verkeersarme brug (éénrichting) die alleen de locals kennen en gebruiken. Bij binnenkomst zie je gelijk dat de VvE zeer actief is. De entree is zeer verzorgd en het bestuur zit erbovenop.
Middels de lift kom je op de 3e verdieping.
Door de hoekligging is de indeling niet zoals de standaard indeling in dit complex en ook iets groter. Rechtdoor loop je de woonkamer met halfopen keuken in, rechts bevindt zich de kleine slaapkamer, links de grote slaapkamer. Aan de rechterzijde bevinden zich tevens het separate toilet en de badkamer.
De woonkamer heeft ramen aan twee zijden en kijkt zowel uit over de brug en de Rotte als richting de stad. Dit is waarom je hier wilt wonen!BEGANE GROND:
Gesloten entree, met videofoon, lift-/trappenhuis, toegang naar de bergingen en het parkeerplein. Het parkeerplein is voorzien van parkeervakken en eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats bieden wij aan met de vraagprijs €19.500,- k.k. en staat los van de vraagprijs van het appartement Bergse Rechter Rottekade 104.

DERDE VERDIEPING:
Entree voorzien van een radiator. De entree geeft toegang tot de twee slaapkamers aan de linker en rechter zijde van het appartement. Beide slaapkamers zijn voorzien van spachtelputz wandafwerking, houten kozijnen met dubbelglas en radiatoren.
Verder in het appartement is het half betegelde toilet met kraantje te vinden.
Naast het toilet is de bergruimte met opstelling van de CV-ketel te vinden. Tegenover de bergruimte is nog een bergkast met daarin de meterkast te vinden.
Zeer riante en lichte woonkamer voorzien van een houten vloer, vele raampartijen en een openslaande deur naar het zonnige terras op het zuiden.
Lichte halfopen keuken voorzien van o.a. een kunststof aanrechtblad, 4-pits ceramische kookplaat, wasemkap, koel voorziening, losse vriezer en een vaatwasser.
Geheel betegelde en keurig onderhouden badkamer welke is voorzien van een ligbad met douche voor optimale ontspanning, wastafel met meubel, designradiator.

Dit appartement met eigen ogen bewonderen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag de mogelijkheden door!- Bouwjaar 1989;
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage voor het appartement van ca. € 188,47 en voor de parkeerplaats is er een maandelijkse bijdrage van € 3,80;
- Gelegen op de derde verdieping;
- Lift aanwezig;
- Berging op de begane grond;
- Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De gehele woning is voorzien van radiatoren;
- Warmwater en verwarming middels Vaillant CV-ketel bouwjaar 2015;
- Eigen parkeerplaats op het binnenterrein, vraagprijs € 19.500,- k.k.;
- Ruim balkon gelegen op het zuiden;
- Gelegen op eigen grond;
- Oplevering in overleg;

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Map

  • 16 people recently viewed this residence
  • 14 people recently shared this residence

€ 239.500,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched