Back to overview

2e Virulystraat 3 A

Sold
Acceptance: In concert
  • 45 people recently viewed this residence
  • 41 people recently shared this residence

€ 499.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:

General

  • 7 Bedroom(s)
  • 171 m2
  • year of construction 1920

Specifications

Object nr.
00804
Bedroom(s)
7
Rooms
7
Floors
2
Energy label
D

About this house

BELEGGERS OPGELET!
Dit royale 7-kamer appartement (dubbele bovenwoning) gelegen aan de 2e Virulystraat 3A zou uw beleggersdromen werkelijkheid kunnen maken.

* De woning wordt momenteel verhuurd. Meer info op te vragen bij de makelaar.
* MJOP van pand is aanwezig. VvE is in oprichting. Maandelijkse bijdrage n.t.b.

Het appartement op de derde en vierde verdieping bevindt zich in een zijstraat van de Burgemeester Meineszlaan nabij het Virulyplein. De buurt kenmerkt zich vooral door brede trottoirs welke vooral in de zomer enorm gewaardeerd worden.
Het centraal station, uitvalswegen naar de Rotterdamse ring en diverse voorzieningen waaronder supermarkten en gezondheidscentra bevinden zich in de directe omgeving. Bovendien zijn tram en bus op 150 meter loopafstand eenvoudig te bereiken.
Begane grond:
Entree met eigen opgang naar de 3e verdieping.

2e verdieping:
Entree appartement. De hal biedt toegang tot alle vertrekken op de derde verdieping. Toiletruimte voorzien van een staand closet, spiegel en fontein. Slaapkamer één en twee aan de voor- en achterzijde zijn ruim opgezet en voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor optimale belichting van de ruimtes en voldoende opbergruimtes. Slaapkamer drie biedt voldoende opbergruimte. De keuken aan de achterzijde is voorzien van een keukenblok met spoelbak. Daarnaast biedt de keuken voldoende opbergmogelijkheden.

3e verdieping:
Middels de trap is de vierde verdieping te bereiken. De hal, welke is voorzien van een prachtige originele glas in lood dakraam, biedt toegang tot alle vertrekken op de vierde verdieping. Toiletruimte met staand closet en fontein en voldoende opbergruimte. De uitstekend afgewerkte vierde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De slaapkamer biedt toegang tot de vijfde slaapkamer die momenteel in gebruik is als woonkamer. De zesde slaapkamer is evenals de overige slaapkamers ruim opgezet, goed afgewerkt en is voorzien van grote raampartijen. De zevende en tevens laatste slaapkamer is momenteel in gebruik als opbergruimte.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine en was meubel met spiegel. Tevens bevindt de wasmachineaansluiting zich ook in de badkamer.
Middels de vijfde slaapkamer is het zonnige dak te bereiken. Het dak biedt de mogelijkheid tot de realisatie van een ruim dakterras.

De gehele woning is voorzien van een ornamenten plafond en diverse originele glas in lood ramen.
- MJOP van pand is aanwezig. VvE is in oprichting. Maandelijkse bijdrage n.t.b.;
- Mogelijkheid tot het realiseren van een riant dakterras;

- De woning is conform de meetinstructie ca. netto 171m² woonoppervlakte groot;
- Bouwjaar circa 1920;
- Gelegen op eigen grond;
- Verwarming en warm water middels een CV-ketel, bouwjaar ca. 2010;
- Voorzien van kunststof en houten kozijnen;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- In de directe omgeving zijn veel dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, goede verbinding tot uitvalswegen en
recreatiemogelijkheden;
- Oplevering: in overleg.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

No rights or obligations can be derived from the text and photos.


Map

  • 45 people recently viewed this residence
  • 41 people recently shared this residence

€ 499.000,00 Apply now
If you have a question get in touch with us now:
Recently watched